KRVAVI RECEPT - namig za Zombie Walk
Objavljeno dne: 03 junij 2013

»Sestavine

-rdeča želatina oz. “preliv za torte” (50g)

-kakav (pravi kakav v prahu)

-barve za živila (rdeča, modra, rumena, zelena)

-1/2 litra vode

 

Količine prilagajamo glede na to koliko krvi hočemo narediti. Najprej vzamemo posodo, natočimo pol litra vode, ter segrevamo. Takoj začnemo počasi dodajat želatino in s konstantnim mešanjem preprečimo nastajanje grudic. Nato počakamo da zavre (morebitna pena na površju naj vas ne skrbi) in postavimo na hladno ter počakamo da se strdi.

Ohlajeno želatino nato zmiksamo, najbolje s paličnim mešalnikom, tako da je povsem tekoča in v njej ni nobenih trdnih koščkov. V tekočo mešanico pričnemo dodajati kakav v prahu (ne instant kakav!), tako da se zgosti in ni več prozorna. Količine so tu odvisne od namena uporabe, za kri ki bo v vrečki ni potrebno da je tako gosta kot nekaj kar se bo dajalo na kakšna tla ali obleko.

Nato pa dodamo še kar veliko rdeče barve za živila, da poživimo rdečo, lahko pa dodamo tudi malo modre ki “kri” potemni ali rumene ki jo posvetli.

Ko nam je odtenek všeč, pa kri le še “zapakiramo”, sam sem uporabil kar staro steklenico.«


slika
Trenutno ni dogodkov
MC PekarnaVeč
peKARAOKE

petek, 06 dec. 2024 21:00

BOB ROCK XXX

sobota, 07 dec. 2024 20:30

GORAN BARE & MAJKE | BARE 40 let

petek, 13 dec. 2024 20:00

INTERNISTI - 10 let

sobota, 14 dec. 2024 20:00

MC MEMBERS PARTY - malo novo leto 2025

petek, 27 dec. 2024 21:00

IRON MAIDEN TRIBUTE w/ Iron Median (Slo)

petek, 07 feb. 2025 21:00

Prestavljeno!
NoviceVse

Naše delo omogočajo

partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene